Лімітована літня колекція 2020 уже у продажу!

Колекція неодмінно приємно вразить кожного нашого клієнта, адже створена в не зовсім типовому для TM Bembi стилі оверсайз (oversize). На зміну звичним приталеним силуетам прийшла мода на оверсайз, що являє собою повну свободу руху, практичність та невимушеність. Завдяки oversize ми відчуваємо себе затишно, і не жертвуючи комфортом, можемо виразити свою індивідуальність. Комфортні фасони, вільні силуети та насичені кольори в поєднанні з оригінальними принтами сучасно виглядають в загальному тандемі та грамотно показують головні тренди сезону.

Прекрасний вибір моделей, які дозволяють проявити дитячу фантазію, створюючи стильні образи, і підкреслити злегка бунтарський характер, який додає їм впевненості в собі. Для дівчаток зручні вільні сукні; просторі футболки можна комбінувати з більш вузьким низом або підкреслювати талію поясом; укорочені футболки oversize чудово виглядають із колготами або вільними джинсами..


Футболки для хлопчиків чудово підійдуть до будь-якого низу.  Такі вільні футболки можна носити не лише в літній сезон, але й створювати модні багатошарові образи і на більш прохолодну погоду. Чим більше ви експериментуватимете, тим стильніший образ отримаєте!



В колекції використанні лише натуральні якісні матеріали, які дарують легкість та комфорт в спекотні літні дні. Нехай ваші діти насолоджуються літом сповна, а TM «Bembi» потурбується про їх зовнішній вигляд. Адже, Bembi - сучасний та комфортний одяг щасливих дітей!